• Zeilevenementen vanaf de eeuwenoude Botterwerf in het hart van Spakenburg. Aantrekkelijke arrangementen met botter-zeiltochten en afterparty.

Zeilevenementen

Arrangementen met een botter-zeiltocht en zeilevenementen vanaf de eeuwenoude Botterwerf in Spakenburg.

De Botterwerf heeft een aantal kant en klare zeilevenementen met een botter-zeiltocht samengesteld. Dat geeft meer inzicht in de mogelijkheden en de prijzen.

U kunt ook uw eigen arrangement samenstellen.

#

Visafslag

Botter-zeilevenement met een bezoek aan de historische Visafslag van Spakenburg. Uitgebreide uitleg met historische verhalen kunt u meebieden op de ludieke visveiling. Aansluitend een zeiltocht naar het Vogeleiland. Schippersborrel met haring, borrelhapjes en consumpties inbegrepen. Middag zeiltocht € 56,00 p.p.
#

Hertog Reijnout

Botter-zeiltocht naar het Stoomgemaal Hertog Reijnout vanaf de eeuwenoude Botterwerf in het hart van Spakenburg. U waant zich in een andere tijd. Een verzorgde botter-zeiltocht met historische aspecten. Middag-zeiltocht 4,5 uur € 54 p.p.
#

Vogeleiland

Botter-zeiltocht naar het Vogeleiland, een heus onbewoond eiland, waar veel vogels hun domicilie hebben. De ideale middagtocht met familie. vrienden of collega's. Schippersborrel met haring, borrelhapjes en consumpties inbegrepen. € 45,00 p.p.
#

De Eem

Botter zeil/vaartocht over de rivier De Eem, de enige rivier die in Nederland ontspringt. Achter iedere bocht ontvouwt zich een nieuw panorama. Voor wie van gezellig en relaxed varen houdt. Schippersborrel met haring, borrelhapjes en consumpties inbegrepen. Middagtocht € 52,00 p.p.
#

Botter-zeiltocht Almere

Een botter-zeiltocht naar Almere met vrienden, collega's of familie biedt alles voor een feestelijke dagbesteding. Bij terugkomst een gezellige afterparty met een uitgebreide barbecue en/of visbakken op de scheepswerf. Dagtocht € 110,00 p.p.
#

Museum Spakenburg

Botter-zeiltocht met een bezoek aan het verrassend interessante Museum Spakenburg met tegenstellingen over het verleden van Spakenburg en Bunschoten
#

De Groote Beer

Het luxe botterjacht De Groote Beer
#

Bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitjes met botter-zeiltochten vanaf de Botterwerf in Spakenburg. Voel je vrij, geniet van een middag zeilen op een botter. Het ideale bedrijfsuitje. Samen met uw collega's verzeilt u in een totaal andere wereld. € 85,00 p.p. All-in
#

Botter zeilwedstrijd

Een bedrijfsevenement met een echte botterzeilwedstrijd. Actief botter-zeilen met teams. Met een aantal botters kan al een wedstrijd gevaren worden. € 115,00 p.p. All-in
#

Teambuilding en botters

Teambuilding voor bedrijven met een botter zeiltocht vanaf de Botterwerf in Spakenburg. Een logische combinatie. € 95,00 p.p All-in